Primavara in Gomel 2018

IMG-20180528-WA0022În perioada 24-27 mai 2018, reprezentanții filialei Ungheni și Găgăuzia a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova au participat la cea dea 19-a ediție a Expoziției Internaționale “Primăvara în Gomel” – cea mai mare expoziție regională din Belarus.
Evenimentul a fost organizat de către filiala Gomel a Camerei de Comerț și Industrie din Belarus, cu sprijinul Comitetului Executiv Regional Gomel și al Comitetului Executiv al orașului Gomel.
“Primăvara în Gomel” a adunat  în jur de 300 de expozanți din regiunea Gomel și din țările învecinate, cu un spațiu  expozițional de 5000 mp. În acelați context au fost invitați peste 200 de reprezentanți ai misiunilor diplomatice, autorităților, camerelor de comerț și ai industriei din 32 de țări din apropierea și vecinătatea Republicii Belarus.
Republica Moldova a participat cu un stand expozițional reprezentat de către 12 companii din regiunea Ungheni și UTA Găgăuzia, în care vizitatorii au luat cunoștință cu produsele autohtone. Filiala Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a fost reprezentată de către producători: cum ar fi “Danova – Prim”- producător de panificație, patiserie și ulei; “Fabrica de conserve din Călărași”- producător de conserve, sucuri și semifrabricate în asortiment si Fortina Labis SRL – producator agricol.
Programul evenimentului a prevăzut întâlniri de afaceri bilaterale, negocieri B2B, cît și participarea la cea de 15-a Ediție a Forumului Economic Gomel.
În cadrul întîlnirilor bilaterale au fost identificate cerințele economico-comerciale ale pieței Beloruse și stabilite noi contacte și parteneriate cu agenții economici din Republica Moldova și Republica Belorus.

Evenimentul menţionat a avut drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-beloruse, identificarea noilor posibilităţi de afaceri și stabilirea contactelor directe de colaborare cu partenerii de peste hotare.

IMG-20180528-WA0008IMG-20180528-WA0020IMG-20180528-WA0015

Distribuie acest articol: