Dezbateri publice Acordul de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA)

Stimate domn/doamnă,

Filala Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova cu deosebită plăcere vă invită să participați la dezbaterea, organizată în cadrul unei sesiuni de focus grup, ce va avea loc în data de 25 ianuarie 2018, la sediul filialei (str. Barbu Lăutaru 26) începînd cu orele 10.00.

În cadrul evenimentului, (care va dura până la 2 ore), vor fi discutate următoarele subiecte:

  • necesitățile de informare a mediului de afaceri despre Acordul de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA)
  • sugestiile ce contribuie la valorificarea oportunităților oferite de DCFTA
  • propunerile de depășire cu succes a potențialelor provocări legate de implementarea DCFTA.

Vom aprecia contribuția dvs. la dezbaterea în special având în vedere faptul ca opiniile și necesitățile dvs. vor sta la baza dezvoltării unei ample campanii de informare și comunicare privind DCFTA.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Uniunii Europene „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA)” și va fi moderat de expertul în analize sociologice, Dumitru Slonovschi, cu susținerea reprezentanților CCI. Proiectul respectiv va dezvolta, în următorii doi ani, o serie de activități de informare și comunicare pentru a spori înțelegerea Acordului de Asociere și a procesului de implementare a DCFTA la nivelul publicului larg și, mai ales, în rândul producătorilor și antreprenorilor din Republica Moldova.

Pentru a confirma participarea, Vă rugăm să ne contactați la telefon: (+373236)28562 sau adresa de e-mail: cciungheni@yahoo.com.

Distribuie acest articol: