Sesiunea de informare cu antreprenorii cu genericul ”DCFTA INFO BUSINESS: ÎNTREABĂ EXPERTUL”

poza1

Astăzi, 10 iulie în mun. Ungheni, s-a desfășurat o sesiune de dezbateri și instruire pentru mediul de afaceri din raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni cu genericul „DCFTA INFO Business: Întreabă Expertul”.

Evenimentul a fost organizat cu suportul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, reprezentând una din activitățile proiectului „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE” în Republica Moldova.
La eveniment, componenta panelului de experti a fost reprezentată de experți în dezvoltarea afacerii și export, dar și reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și ai agențiilor de suport, reprezentanți ai organizațiilor de afaceri și ai asociațiilor de producători.
Cu prezentări aparte au intervenit reprezentanții Gateway&Partners și “Pro Consulting”, reprezentantii ODIMM, AIPA, precum și delegații Serviciului Vamal.

Astfel, cei circa 40 de antreprenori ți reprezentanți ai mediului de afaceri prezenți la eveniment au primit informații practice și utile cu privire la accesul la suport și finanțare pentru creșterea competitivității afacerii și dezvoltarea companiei într-un mediu competitiv și consultanța în orientarea spre export în Uniunea Europeană.

poza5poza4poza2

Distribuie acest articol: